κληρώσεις

Οι κληρώσεις του τζογα-δώρου! είναι πάντα ΔΗΜΟΣΙΕΣ, ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ. Και επίσης, στο τζογα-δώρο! κανείς δε χάνει τη συμμετοχή του: εάν νικήσετε, σας ειδοποιούμε εμείς!!

Καθώς ζητούμε 7ψήφιο νικητή αριθμολαχνό, λαμβάνουμε την ακούσια αρωγή του ΟΠΑΠ & “χρησιμοποιούμε” το αριθμολαχείο ΠΡΟΤΟ.

Γνωρίστε το αριθμολαχείο ΠΡΟΤΟ του ΟΠΑΠ

Τί είναι το ΠΡΟΤΟ; 

Είναι αριθμολαχείο του ΟΠΑΠ, στο οποίο γίνονται 3 κληρώσεις κάθε εβδομάδα, συνήθως Τρίτη, Πέμπτη & Κυριακή στις 22:00, ταυτόχρονα με τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ. Κληρώνεται ένας 7ψήφιος αριθμός, βάσει του οποίου προκύπτουν 6 κατηγορίες νικητών. Συνιστούμε να παίζεται την τύχη σας στο ΠΡΟΤΟ & σε άλλα τυχερά παίγνια του ΟΠΑΠ, καθώς έτσι στηρίζετε ταυτόχρονα τον Αθλητισμό & τον Πολιτισμό.

Ειδοποίηση νικητών
Μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ για το ΠΡΟΤΟ, μπορεί ο καθένας να δει εάν ο αριθμολαχνός του είναι στους νικητές των επάθλων. Το ιδιότυπο ωστόσο στο τζογα-δώρο! είναι ότι εμείς ειδοποιούμε τους νικητές (!), εφόσον βεβαίως τους εντοπίσουμε στα στοιχεία που διαθέτουμε & αφού τους ταυτοποιήσουμε.

Εναλλακτικά
Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ο ΟΠΑΠ δεν πραγματοποιήσει κληρώσεις ΠΡΟΤΟ, τότε ο τζογα-δώρος θα χρησιμοποιήσει κάποια άλλη δημόσια κλήρωση, πχ από τα Ελληνικά Λαχεία, ή θα γίνει live κλήρωση στη Facebook Σελίδα μας , με χρήση online γεννήτριας τυχαίων αριθμών (όπως πχ αυτή), σε ημερομηνία & ώρα που θα ανακοινώνεται τουλάχιστον 2 μέρες πριν την κάθε κλήρωση. Οι εναλλακτικές κληρώσεις θα διεξάγονται τουλάχιστον 1 φορά κάθε εβδομάδα.

1 thought on “κληρώσεις

Leave a Comment