η custwin στο τζογα-δώρο!

Είσαι μέλος Custwin? Τότε έχεις ταυτόχρονα λαχείο, που μπορεί να σου δώσει έως & 50000 € κάθε χρόνο επί 20 χρόνια!!

Από τον Ιανουάριο 2021 έως & τον Δεκέμβριο 2040, επί 20 χρόνια δηλαδή, τα μέλη Custwin μετέχουν κατ’ αποκλειστικότητα & χωρίς καμία άλλη υποχρέωση στις κληρώσεις “τζογα-δώρος”! Το Custwin ID του κάθε μέλους είναι ταυτόχρονα αριθμολαχνός για τις κληρώσεις τζογα-δώρος, στις οποίες μετέχει με τα 7 τελευταία ψηφία του.

Οι κληρώσεις τζογα-δώρος! είναι οι ίδιες με αυτές του αριθμολαχείου ΠΡΟΤΟ του ΟΠΑΠ, κάθε Πέμπτη & Κυριακή. Οπότε, με τον ίδιο αριθμό, το Custwin ID σου, χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα (!), παίζεις … ΠΡΟΤΟ 2 φορές την εβδομάδα, κάθε μήνα, όλο το χρόνο, επί 20 χρόνια, από τον Ιανουάριο 2021 έως & το Δεκέμβριο 2040 !!

Πολύ σημαντικό: εάν το ID σου είναι στους νικητές, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι.. Σε ειδοποιούμε εμείς! Βέβαια, οι κληρώσεις είναι δημόσιες, με πλήρη διαφάνεια, τα δε αποτελέσματά τους θα δημοσιεύονται στα ΝΕΑ μας κάθε μήνα

Τα πάντα αναλυτικά για το τζογα-δώρο! μπορείς να δεις στην αντίστοιχη κατηγορία άρθρων εδώ: https://didw.gr/?cat=6 . Στις επόμενες σελίδες ωστόσο θα σου δείξουμε, με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, όλα όσα πρέπει να γνωρίζει το μέλος Custwin για το πώς, το πότε & για πόσα μετέχει στις κληρώσεις τζογα-δώρος! , απλά & μόνο συμφωνώντας το ID του στις δις-εβδομαδιαίες κληρώσεις του γνωστού αριθμολαχείου ΠΡΟΤΟ!